Claes I Helgesson© 2015 • Privacy Policy • Terms of Use

Möten i det Heliga Landet.

Margareta Petersson och jag deltog hösten 2011 i en pilgrimresa i "Jesu fotspår" till Israel och Palestina. Vi fick då förmånen att möta ett antal unika människor och ta del av deras berättelser. Våra intryck - i ord och bild - redovisade vi i en utställning som visats i Domkyrkan i Göteborg och i Carl Johans kyrka under våren och sommaren 2012.

 

Utställningen fick ett mycket positivt mottagande och vi har nu samlat dessa bilder och texter - med några kompletteringar - i en bok. Du ser omslaget ovan till höger.

 

Boken, som omfattar 26 sidor i A4-format, säljer vi nu i "pappersformat" för 200 kronor. Önskar du boken som pdf, så kostar den 100 kronor.

 

Vårt möte med med Jahalinbeduinerna berörde oss mycket, du ser uppslaget i boken med våra intryck från det mötet ovan. Du kan se en film om deras situation på länken http://www.jahalin.org

Vi har beslutat oss för att låta alla intäkter från boken gå till Jahalinbeduinerna och deras kamp för överlevnad.

 

Beställ boken genom ett e-mail med namn och adress till margareta.petersson@bredband.net

Vi skickar en faktura med boken.

 

Vill du ha boken som pdf så får du en en faktura med e-mailet och med pdf-filen som bilaga.

 

Margareta Petersson och Claes I Helgesson

Bilder

En av de nyföretagare, som jag är mentor åt, Bibbi Friman. är frilansfotograf. Jag bad henne att ta några nya porträtt på mig, som jag kunde använda på min hemsida bl a. På denna sida ser du 2 exempel på de bilder hon tog en regnig dag i december 2011.